12 maj 2013
17:00

Lohärads IF

Referat: Bälinge IF - Lohärads IF

Hemmmatch mot en ny bekantskap; Lohärad. Vi inleder starkt och kan ta ledningen efter 5 minuter efter en hörna, Bernström trycker in bollen ribba in precis framför målvakten. Strax efter kvitterar Lohärad (misstänkt offside) men vi trummar på och samtidigt som skyarna öppnar sig så skjuter Alex in 2-1 på ett långskott. Det är vår match, vi har mest boll och flest chanser. I 17:e trycker sig DG förbi i mitten och sätter trean - det resultatet står sig halvleken ut trots flertalet målchanser för de gula.
Direkt i inledningen på 2:a halvlek håller sig Lundin framme (även det en misstänkt offside) och i 13:e minuten tar sig Gabbe fram och sätter 5-1. Lohärad får en reducering men Oscar i målet står mest och fryser i andra halvlek - vi trummar på och Alex gör sitt andra i 23:e minuten. De sista 10 har vi flera målchanser, bland annat en snygg lobb i ribban av DS, men matchen slutar 6-2.
Vi gör en riktigt bra match, utnyttjar ytor och äntligen snackar grabbarna med varandra ute på plan.